.

Klaus Iohannis a câștigat al doilea mandat de președinte

Distribuie prietenilor tai!

Actualul șef al statului, Klaus Iohannis a câștigat turul al doilea al alegerilor prezidențiale, potrivit rezultatelor exit-poll realizate de două instituții de analiză. Potrivit CURS, Klaus Iohannis a obținut 64% din voturi, în timp ce IRES îl creditează cu 66%. Liderul de la Cotroceni va mai beneficia de încă un mandat de 5 ani de președinte.

Imediat după anunțarea rezultatelor, Klaus Iohannis a anunţat că va fi un preşedinte “total implicat” pentru România, arătând că va fi “preşedintele tuturor românilor”, atât al celor care l-au votat, cât şi al celor care au avut altă opţiune.
“România a câştigat astăzi, dragi români. România modernă, România europeană, România normală a câştigat astăzi. Românii au fost eroii zilei de astăzi. Au mers într-un număr impresionant să voteze şi acesta e cel mai important câştig pe ziua de astăzi. O menţiune specială pentru românii din diaspora, care au mers în număr extraordinar de mare la vot. Este o victorie importantă, este cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD”, a declarat Klaus Iohannis.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.