.

Kim Kardashian viseaza sa ajunga avocata si sa schimbe sistemul juridic

Distribuie prietenilor tai!

Intr-un interviu acordat revistei Vogue, vedeta de reality show, Kim Kardashian, a facut o dezvaluire soc. Vrea sa ajunga avocata si in 2022 sa dea examenul de intrare in barou.

Desi nu a terminat colegiul, voluptoasa exotica, in varsta de 38 de ani, s-a inscris intr-un program de 4 ani, pentru necalificati, si se intruieste in avocatura la o firma din San Francisco.

Kim Kardashian a marturisit ca i-a venit aceasta idee dupa ce anul trecut a facut o vizita la Casa Alba si l-a convins pe presedintele Donald Trump sa-i comute sentinta de inchisoare pe viata, unei femei de 63 de ani, care fusese condamnata pentru o afacere cu droguri. S-a mai ocupat, cu succes, de un caz: a obtinut clementa pentru o femeie din Tennessee, care, pe cand era adolescenta, a fost condamnata pentru uciderea unui barbat care o platise pentru sex.

“Vreau sa-i pot ajuta pe oamenii care si-au platit datoriile catre societate. Simt ca sistemul poate fi altul si vreau sa lupt sa il imbunatatesc. Daca am pregatire in acest domeniu, pot face mai multe” –   s-a confesat Kim revistei Vogue. Ea a povestit ca a dat deja primul examen, pe care l-a luat cu punctaj maxim, si ca intelege conceptele in doua secunde, dar “cititul ocupa prea mult timp”.

Kim Kardashian are totusi gene bune, scriu jurnalistii, tinand cont ca tatal ei a fost un avocat de calibru greu in Los Angeles.

Manuela

sursa foto: Facebook

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.