.

Joe Biden este, în continuare, Covid pozitiv

Distribuie prietenilor tai!

Preşedintele american Joe Biden a avut un nou test pozitiv la COVID-19 marţi, a anunţat medicul său într-un comunicat dat publicităţii de Casa Albă, relatează Reuters.

Preşedintele SUA “continuă să se simtă bine, deşi se confruntă cu o revenire a unei tuse uşoare”, a declarat medicul său Kevin O’Connor.

“El continuă să nu aibă febră şi este într-o bună dispoziţie”, a adăugat el.

După ce a fost testat negativ la COVID-19 marţi şi miercuri săptămâna trecută, Joe Biden a fost din nou testat pozitiv sâmbătă.

Medicul său a spus că este un caz de ”recădere”, caz observat la un mic procent dintre pacienţii care au fost trataţi cu medicamentul antiviral Paxlovid.

Preşedintele în vârstă de 79 de ani a spus săptămâna trecută că simptomele sale au fost uşoare şi că a continuat să lucreze din izolare, el considerând că forma sa uşoară de boală se datorează vaccinării anterioare anti-COVID-19 şi tratamentului antiviral urmat după îmbolnăvire.

Interesant:   Partidele pro-Moscova din Italia, acuzate de căderea guvernului Draghi

În urma retestării pozitive el a fost nevoit să-şi anuleze mai multe călătorii şi participarea la evenimente, în cadrul unor acţiuni prin care doreşte să contracareze scăderea popularităţii sale relevată de sondaje, cu câteva luni înaintea alegerilor de la jumătatea mandatului.

Comisia Europeană a anunţat marţi că a semnat un acord de achiziţie cu producătorul farmaceutic spaniol HIPRA privind furnizarea de vaccinuri anti-COVID-19 bazate pe proteine recombinate, care vor deveni disponibile în UE dacă vor fi autorizate de Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA), informează Reuters.

Executivul Uniunii Europene a precizat într-un comunicat de presă că 14 ţări europene participă la acest acord, în virtutea căruia vor putea să achiziţioneze până la 250 de milioane de doze.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.