.

Joe Biden e din nou pozitiv la COVID

Distribuie prietenilor tai!

Casa Alba a anuntat ca presedintele Joe Biden e din nou pozitiv la COVID. Pe 21 iulie, Biden s-a imbolnavit de COVID, si dupa cateva zile testele au iesit negative.

Sambata seara, Casa Alba a anuntat ca presedintele e din nou pozitiv, fiind vorba despre o recivida a SARS-CoV-2. Biden, in varsta de 79 de ani, isi reluase activitatea, dar acum s-a izolat din nou. Serviciul de presa al Casei Albe precizeaza ca Joe Biden nu are simptome.

In primul episod de COVID, Biden a avut simptome blande: durere de gat si o tuse usoara. El a fost tratat cu Paxlovid, medicament anti-COVID fabricat de Pfizer. Paxlovid s-a mai dovedit si in alte cazuri eficient in primele zile, dar apoi pacientii au fost din nou pozitivi la COVID. Chiar si Anthony Fauci, expertul sef al Casei Albe in gestionarea pandemiei, dupa tratamentul cu Paxlovid a avut parte de recidiva a bolii.

“Dupa ce teste negative marti seara, miercuri dimineata, joi dimineata si vineri dimineata, in cursul zilei de sambata, presedintele a iesit pozitiv la testul anti-gen. Este o “recidiva”, observata la unii pacienti tratati cu Paxlovid. Presedintele se simte chiar foarte bine, nu are simptome, dar, in urma testului pozitiv, s-a izolat din nou” – precizeaza medicul lui Joe Bide, Dr. Kevin O’Connor.

Interesant:   Canicula da (si mai mult) peste cap circulatia trenurilor

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.