.

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a pierdut o sumă record la divorț: 35 de miliarde de dolari

Distribuie prietenilor tai!

Fondatorul companiei Amazon, americanul Jeff Bezos, a ajuns la un acord cu soția sa pentru un divorț. Și este vorba despre o sumă record, demnă pentru cel mai bogat om din lume. Potrivit BBC, Jeff Bezos îi va lăsa soției sale, MacKenzie nu mai puțin de 35 de miliarde de dolari. Fosta doamnă Bezos va păstra 4% din acțiunile gigantului Amazon, companie înființată de Jeff Bezos în Seattle, în 1994, la un an după ce cei doi s-au căsătorit. De altfel, doamna Bezos a fost printre primii angajați cu acte în regulă ai Amazon.

Cei doi nu au mai dat alte detalii cu privire la înțelegerea de divoț și aranjamentele financiare.

În urma divorțului, Jeff Bezos va rămâne cel mai bogat om din lume, în timp ce MacKenzie va deveni a treia femeie din lume ca avere, potrivit Forbes. Jeff Bezos, 55 de ani, și MacKenzie, 48 de ani, s-au căsătorit în 1993 și au împreună 4 copii. Cei doi au decis să divorțeze după ce Jeff Bezos a recunoscut că are o aventură cu o fostă prezentatoare de televiziune.

Interesant:   Presupusa amanta a printului William rupe tacerea: "Complet neadevarat"
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.