.

Iubit si urat in egala masura, cantecul lui Mariah Carey a stabilit un nou record

Distribuie prietenilor tai!

All I Want for Christmas Is You e din nou pe primul loc in Billboard Hot 100. Melodia lui Mariah Carey e inca apreciata de unii, dar pentru o alta parte a publicului, cantecul a devenit enervant.

De aproape 30 de ani, single-ul All I Want For Christmas a devenit un simbol al Craciunului si este ascultat de zeci de milioane de oameni. Nici sezonul 2022  nu a facut exceptie. Single-ul, compus de fostul ei sot, Tommy Mottola, a stabilit un nou record, devenind cântecul cu cele mai multe difuzări intr-o singura zi pe platforma Spotify. A fost audiat de 21,27 milioane de ori.

Melodia a fost lansata pe albumul Merry Christmas scos de Mariah Carey in 1994. Cantecul a fost difuzat tot mai mult in perioada sarbatorilor de Craciun si a devenit cel mai difuzat cantec. Succesul acestei melodii i-a adus interpretei titlul de “Regina Craciunului.”

“Nici nu stiu cum sa reactionez la o asemenea veste fericita. Sar in zapada !” – a scris Mariah Carey pe Twitter, imediat dupa anuntul companiei specializate Chart Data.

Interesant:   Meghan, ingrozita ca fostul ei sot ar putea publica o carte despre mariajul lor

Vedeta primeste aproximativ 2,5 milioane de euro pe an pentru drepturile de autor asociate acestui cantec. In total, potrivit revistei Forbes, All I Want for Christmas Is You, i-a adus americancei venituri de peste 60 de milioane de dolari.

Mariah Carey a dorit sa-si inregistreze statutul de Regina Crăciunului ca marca oficiala, solicitarea i-a fost refuzata de justitia americana.

Acuzatii de plagiat

Artista country Andy Stone a incercat sa arate ca e vorba de un plagiat. Ea sustine ca All I Want For Christmas Is You e copiat dupa un cantec al ei din 1989, cu acelasi titlu. Plangerea a fost respinsa de instanta.

O parte a publicului detesta melodia

Repetata pana la suprasaturatie, melodia a inceput sa-i enerveze pe multi. Exista, de altfel, pe internet si pe retelele de socializare  o multime de glume si ironii la adresa All I Want for Christmas Is You.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.