.

Israelul da vina pe copii pentru cresterea numarului de infectii COVID

Distribuie prietenilor tai!

“E valul copiilor” – afirma premierul israelian, Naftali Bennett, cautand sa justifice cresterea cazurilor de infectari. De altfel, marti in Israel incepe vaccinarea copiilor cu varsta cuprinsa inre 5 si 11 ani.

Dupa doua luni si jumatate de stagnare, Israelul se confrunta din nou cu cresterea numarului de imbolnaviri COVID. Sunt cateva sute de cazuri pe zi, iar premierul afirma ca actualul val care incepe in Israel este “valul copiilor” si face apel la parinti sa-si vaccineze copiii. El sustine ca aproape jumatate din noile cazuri sunt printre copii. De marti, in Israel incepe vaccinarea copiilor din categoria de varsta 5-11 ani, iar presa sustine ca jumatate dintre parinti sunt de acord cu inocularea micutilor. Adolescentii (12-17 ani) vor trebui sa isi faca doza booster.

“Nevaccinatii care se cred vaccinati”

Seful guvernului israelian nu da vina doar pe copii pentru actuala situatie, ci si pe cei care au facut doua doze de vaccin, dar nu si pe cea de a treia, asa-numitul booster. Aproape un milion de cetateni inca nu au facut a treia doza, iar acum ei se vor afla in vizorul campaniei de vaccinare.

Interesant:   De astăzi, 27 iunie, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

Guvernul promite ca nu va impune restrictii si da asigurari ca, si daca numarul infectatilor creste, viata va continua ca si pana acum, fara noi restrictii.

De asemenea, Israelul a decis sa renunte la testele PCR pentru cei care se imbarca spre Israel; in locul acestora, vor fi folosite teste rapide.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.