.

iPhone 11 a fost lansat – verdictul specialistilor

Distribuie prietenilor tai!

Apple si-a prezentat cel mai nou model – iPhone 11, iar pretul porneste de la 699 de dolari. Sunt trei variante : iPhone 11, iPhone 11 Pro și Pro Max. Telefoanele pot fi comandate incepand cu vineri, 13 septembrie, iar livrarile incep din 20 septembrie.

Potrivit traditiei Apple Inc, lansarea a avut loc la Cupertino, in California, mai exact in amfiteatrul Steve Jobs din Apple Park,  in cadrul celui mai asteptat si celui mare eveniment de marketing al companiei. Accentul cade pe caracteristicile foto/video, telefoanele au mai multe camere decat pana acum, iar procesorul e mai rapid, dar consuma mai putin.

Cum este iPhone 11

iPhone 11 are doua camere pe spate, e din aluminiu si sticla si are ecran Liquid Retina LCD, de 6,1 inch.  . Este echipat cu procesor Apple A13 Bionic, mai puternic decat precedentul procesor. Bateria va tine cu o ora mai mult. Modelul de baza costa 699 de dolari.

iPhone 11 Pro si Pro Max

iPhone Pro vine in doua versiuni: 5,8 inch si 6,5 inch – varianta Max. Ambele au trei camere pe spate si pot crea videouri cu toate cele 3 simultan, plus cu camera de pe fata. iPhone Pro porneste de la 999 de dolari, Pro Max de la 1099 dolari. Cele doua modele Pro au baterie care tine mai mult cu 4-5 ore fata de precedentul model, XS. Nu in ultimul rand, impreuna cu modelul Pro clientul primeste, in cutie, si adaptorul de incarcare rapida, care pana acum trebuia cumparat separat.

Modul nocturn

In sfarsit, cei de la Apple au introdus un nou mod nocturn, care deschide automat imaginea, cand e cazul. Google, Samsung si Huawei au facut deja acest lucru in noile modele.

Apple Arcade si Apple TV+

De la 1 noiembrie, in peste 100 de tari va fi disponibil serviciul Apple TV+, platforma de filme, care rivalizeaza cu Netflix, tinand cont ca va avea productii originale, iar abonamentul va fi ceva mai ieftin decat la Netflix : 4,99 dolari pe luna. Tot atat va costa abonamentul la Apple Arcade, un serviciu prin care utilizatorii au acces la aproximativ 1000 de jocuri din App Store.

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.