.

Intrarea lui Dragnea la puşcărie a scos sute de oameni în Piaţa Victoriei

Distribuie prietenilor tai!

Sunte de oameni au venit luni seară în Piața Victoriei pentru a sărbători intrarea la pușcărie a lui Liviu Dragnea. De asemenea, mulțimea a cerut demisia Guvernului condus de Viorica Dăncilă din cauza modului în care a gestionat organizarea alegerilor la secțiile de votare din străinătate. Deși în această după-amiază Ministerul de Externe a dat publicității un comunicat prin care ministrul de externe Teodor Meleșcanu își cerea scuze românilor din diaspora pentru neregulile de la secțiile de vot din străinătate, unde mii de oameni au avut de așteptat și 7 ore pentru a vota iar alte mii de oameni nu au reușit să voteze deși au stat ore în șir la coadă, acest lucru nu i-a mulțumit pe protestatari. Oamenii au plecat în marș spre sediul Ministerului de Externe unde au cerut demisia ministrului Teodor Meleșcanu.

Protestatarii din faţa sediului Guvernului au fluturat steaguri ale României şi ale Uniunii Europene şi au afișat bannere cu mesajele “Jos penalii!” şi “#ca prostul”. De asemenea, oamenii  au scandat lozinci precum “Demisia!”, “Jos Guvernul!” şi “PSD – ciuma roşie”.

Interesant:   Totul despre taierea cu laser: ce este si ce tipuri de produse poti obtine astfel?

Ei și-au manifestat solidaritatea cu românii din diaspora care nu au putut vota duminică în secţiile din străinătate din cauza modului de organizare a scrutinului. Pe reţelele de socializare, manifestaţia a fost intitulată ”Sărbătoarea primei victorii”.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.