.

etoro

Intram in casa cu o ora mai devreme

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Interdictiile de circulatie pe timp de noapte vor incepe cu o ora mai devreme, mai exact la ora 22, in loc de 23.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat si ca starea de alerta va fi prelungita.  “Starea de alerta va fi prelungita din cauza numarului relativ mare de imbolnaviri. Restrictiile care sunt in vigoare vor fi pastrate, iar circulatia pe timp de noapte, care este restrictionata acum de la ora 23.00, va fi restrictionata mai devreme, probabil incepând de la orele 22.00” – a declarat presedintele la Palatul Cotroceni, dupa o intalnire cu mai multi ministri, pentru a discuta siguranta publica in unitatile de invatamant.

Presedintele Iohannis da asigurari ca autoritatile nu au in vedere o carantina totala pentru perioada sarbatorilor de Paste. In presa circula de cateva zile informatii potrivit carora se ia in calcul instituirea unei carantine dure de Paste, pentru a preintampina un val de imbolnaviri COVID.

Interesant:   Puiu Popoviciu nu poate fi extrădat din Marea Britanie. Decizia e definitivă

Numarul de noi infectari creste zilnic

In ultimele 24 de ore, s-au inregistrat aproape 5000 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. De asemenea, au fost raportate 93 de decese in ultimele 24 de ore. Dupa cateva saptamani in care presiunea pe Terapie Intensiva scazuse – erau sub o mie de persoane la ATI – acum s-a ajuns din nou la depasirea acestei cifre.

Temuta varianta braziliana a fost descoperita si in Romania

A aparut si la noi varianta braziliana a coronavirusului, care e mult mai contagioasa si mai agresiva, iar vaccinurile isi pierd din eficienta in fata ei. Este vorba despre doi barbati, ambii din Bucureti. Unul are 38 de ani, simptomatic, avand boli cronice. Nu a calatorit si nu a avut contact cu un caz cunoscut de COVID, imbolnavirea lui fiind fara explicatii. Cel de al doilea pacient despistat cu tulpina sud-africana este tot din Bucuresti si se pare ca provine dintr-un focar COVID, avand 3 colegi bolnavi.

Interesant:   Liber la vaccinarea adolescentilor

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.