.

Instigat de nevasta, printul Harry s-a obraznicit fata de bunica lui, regina Elisabeta a II-a

Distribuie prietenilor tai!

Harry si Meghan nu mai au voie sa foloseasca nicaieri in activitatea lor cuvantul “regal”. E o lovitura, pentru ca vor trebui sa schimbe numele Sussex Royal, brandul lor, sub care sperau sa faca diverse activitati, extrem de profitabile.

Mai sunt doar cateva saptamani pana ce intra in vigoare asa-numitul acord dintre Harry si Meghan, pe de o parte, si Palatul Buckingham, pe de alta, acord prin care ducii de Sussex inceteaza orice activitate ce are legatura cu casa regala britanica. A fost dorinta cuplului de a se distanta de familie si de a avea o viata independenta, inclusiv din punct de vedere finciar.

Sussex Royal isi traieste ultimele clipe

Doar ca planurile lor de a deveni un fel de membri ai familiei regale cu jumatate de norma, adica sa nu mai fie supusi rigorilor, dar sa continue sa se bucure de o serie de privilegii, au fost date peste cap de regina Elisabeta a II-a. Suverana e foarte suparata pe nepotul ei Harry pentru decizia de a se rupe de familie. Toata lumea crede ca in spatele acestei decizii care a zguduit coroana britanica se afla Meghan Markle, actrita americana, care la nici doi de la intrarea in familie a reusit sa-l indeparteze pe Harry de toata lumea. Regina insa le-a dat mai mult decat au cerut. I-a scos pe cei doi complet din viata familiei regale, i-a taiat de la orice finantare publica si le-a interzis sa foloseasca in activitatea lor si in titulatura lor cuvantul “regal”. Astfel, Sussex Royal, pentru care Harry si Meghan deja depusesera cerere ca sa devina marca inregistrata, dispare in scurt timp.

Interesant:   Premierul olandez, cu cele mai mari sanse la sefia NATO, primele declaratii dupa ce si Iohannis s-a autopropus

Obraznicia cuplului Harry-Meghan

Intr-o postare pe site-ul lor, Sussex Royal, cei doi rebeli spun ca vor respecta decizia palatului Buckingham de a nu mai folosi cuvantul regal absolut in nicio titulatura oficiala, “desi nici Regina, nici guvernul nu detin drepturile absolute asupra titulaturii si cuvantului regal.”

Este o ofensa adusa de Harry bunicii sale, iar comentatorii regali, jurnalistii, dar si simplii utilizatori ai retelelor de socializare s-au declarat scandalizati de aceasta obraznicie la adresa Reginei. Toata lumea insa il considera pe Harry o victima, un barbat manipulat de o nevasta arivista, rea si extrem de profitoare.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.