.

etoro

Instagram cere utilizatorilor sa-si precizeze varsta exacta

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  • 3
  •  
  •  
  •  

Pentru a-i proteja mai bine pe utilizatorii minori, Instagram – platforma sociala a Facebook pentru distribuirea de fotografii si videouri – va cere precizarea varstei, in momentul in care se deschide un cont nou. Regula a intrat in vigoare pe 4 decembrie.

Astfel, utilizatorii minori si cei de varsta mica vor vedea in flux doar reclame la produse si servicii specifice varstei lor. Instagram promite ca nu va divulga varsta utilizatorilor. “Aceasta nu e o informatie publica. Doar tu o vei putea vedea, in interiorul contului tau” – precizeaza Instagram.

Pentru moment, Instagram nu are, oficial, intentia de a posta reclame la alcool sau la alte produse si servicii pentru o anumita varsta. Specialistii spun insa ca prin restrictiile legate de varsta nu este exclus a Instagram sa inceapa sa posteze si asemenea reclame. Pana acum, la deschiderea unui cont Instagram, utilizatorul trebuia doar sa confirme ca are cel putin 13 ani, fara insa sa precizeze data nasterii.

Interesant:   Care este diferenta dintre sculele electrice si sculele pneumatice?

Noi restrictii privind mesajele

O alta noutate este aceea ca Instagram ia masuri pentru a-i ajuta pe utilizatori sa filtreze mai bine mesajele primite prin aceasta platforma. Mai exact, utilizatorul va putea primi mesaje doar de la cei pe care ii urmareste.

Acest serviciu de distribuire de fotografii a fost criticat in repetate randuri pentru faptul ca verifica varsta copiilor si astfel exista riscul ca cei mici sa fie expusi la continut neadecvat.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.