.

Ingrijorare maxima la Bruxelles in legatura cu justitia din Romania

Distribuie prietenilor tai!

Comisia Europeana e tot mai ingrijorata de situatia din Romania

Acesta este principalul mesaj pe care prim-vicepresedintele executivului comunitar, Frans Timmermans, i l-a transmis premierului Viorica Dancila, in discutiile pe care cei doi le-au avut astazi la Bruxelles..

Potrivit unui purtator de cuvant al Comisiei Europene, Timmermans si Dancila au avut un dialog deschis si franc, vizand chestiunile esentiale legate de Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV).

“Prim-vicepresedintele si-a exprimat ingrijorarea crescanda in legatura cu situatia din justitie si cu ultimele evolutii de la Bucuresti. Timmermans a afirmat ca e nevoie de urgenta de progrese in toate problemele care preocupa Bruxelles-ul” – precizeaza un purtator de cuvant al Comisiei Europene.

Saptamana viitoare echipe mixte de experti discuta despre regresele din justitie

Viorica Dancila si Frans Timmermans au decis ca saptamana viitoare sa aiba loc o intalnire intre experti romani si experti ai Comisiei Europene, pentru a discuta, foarte concret  si tehnic,  despre toate masurile controversate luate de guvernul Romaniei.

Interesant:   Prigojin: “Totul e OK”

 

M.V.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.