.

Incident la Londra – mașina ambasadorului Ucrainei, lovită intenționat de un alt automobil

Distribuie prietenilor tai!

Polițiștii britanici au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă sâmbătă dimineaţa pe strada din fața sediului ambasadei Ucrainei din Londra, după ce un şofer a lovit intenționat, de două ori, maşina ambasadorului ucrainean. Incidentul a avut loc în momentul în care mașina diplomatului ucrainean ieșea pe poarta ambasadei.
În jurul orelor locale 10:00 (09:00 GMT), “vehiculul oficial al ambasadorului Ucrainei în Marea Britanie a fost lovit deliberat în timp ce era parcat în faţa clădirii ambasadei Ucrainei”, au anunţat reprezentanții ambasadei Ucrainei într-un comunicat.
“Poliţia a fost contactată imediat şi maşina suspectului a fost blocată. Cu toate acestea, în pofida acţiunilor poliţiei, atacatorul a lovit din nou maşina ambasadorului. Ca reacţie, poliţia a fost forţată să deschidă focul asupra maşinii atacatorului, care a fost arestat şi dus la secţia de poliţie”, se mai spune în document.
Ambasadorul nu a fost rănit în incident și nici un alt angajat al ambasadei nu a suferit în urma incidentului. Poliția britanică a subliniat că nu tratează incidentul din faţa Ambasadei Ucrainei ca pe unul terorist.

Interesant:   Razboiul din Ucraina schimba rutele heroinei catre UE
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.