.

Încă o vedetă Pro TV s-a îmbolnăvit de Covid-19

Distribuie prietenilor tai!
Vești proaste pentru echipa știrilor Pro Tv, chiar la început de weekend. Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Știrile PRO TV, Andreea Marinescu, a dezvăluit că a făcut COVID-19.

Din fericire, prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață se simte bine, afirmând că ține legătura cu medicul de familie.

„În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătura cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Și Neti Sandu are Covid

La începutul săptămânii, Încă o vedetă Pro TV s-a infectat cu Coronavirus. Neti Sandu, realizatoarea horoscopului de la Știrile Pro TV de dimineață, a fost diagnosticată cu Covid-19, scrie site-ul îprotv.ro.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare”, a declarat prezentatoarea.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

„Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere.

Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație”, a spus Neti Sandu.

De altfel, Horoscopul de la Pro TV nu a fost prezentat, ieri, de Neti Sandu.

Infectarea prezentatoarei vine la aproximativ două săptămâni după ce o altă vedetă Pro TV a fost diagnostivată pozitiv. Este vorba despre Andi Moisescu, jurat Românii au talent și realizator Apropo TV.

De asemenea, la jumătatea lunii septembrie a fost depistat pozitiv și Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la cheie.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.