.

Inca o vedeta isi vinde drepturile de catalog, Justin Bieber

Distribuie prietenilor tai!

Cantaretul canadian Justin Bieber a vandut companiei Hipgnosis drepturile asupra catalogului sau muzical. Bieber a obtinut suma de 200 de milioane de dolari.

Interpretul, in varsta de 28 de ani, este printre cei mai bine vanduti artisti din generatia sa. El si-a vandut drepturile de autor companiei Hipgnosis Songs Capital. Hipgnosis a achizitionat toata cota detinută de Justin Bieber in drepturile sale de editare, inclusiv cota autorului din spectacole, inregistrari master si drepturi adiacente pentru intregul sau catalog. Oficial, nu a fost precizata suma, insa presa vorbeste despre 200 de milioane de dolari.

Ce inseamna drepturi de catalog ?

Hipgnosis va primi bani ori de cate ori un cantec de-al lui Bieber, pentru care are drepturi, va fi difuzat public. Hipgnosis, companie britanica specializata in administrarea fondurilor muzicale, l-a adaugat pe starul canadian in portofoliul sau de clienti, care includea deja artisti celebri, precum Leonard Cohen, Shakira si Red Hot Chili Peppers.

Repertoriul starului canadian contine peste 290 de titluri lansate inainte de 31 decembrie 2021, inclusiv cele mai mari succese ale sale, cantecele “Baby”, “Sorry” si “Love Yourself”, ale caror drepturi de autor vor fi incasate, de acum inainte, de compania Hipgnosis atunci când vor fi difuzate.

Cantecele lui Justin Bieber cumuleaza peste 30 de miliarde de ascultari pe platforma de streaming Spotify.

2022, un an greu pentru Justin Bieber

Tanarul canadian a avut un an 2022 dificil din cauza unor probleme de sanatate. El a fost nevoit sa anuleze o parte a turneului sau, asta vara,  dupa ce a fost diagnosticat cu un sindrom rar, Ramsay Hunt, care ii paralizeaza o parte a fetei. Au existat voci care au afirmat ca problemele de sanatate pe care le are Justin Bieber ar avea legatura cu vaccinul anti-COVID. Artistul e vaccinat si boosterizat.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.