.

Încă o retragere de pe listele europarlamentare ale PLUS-USR

Distribuie prietenilor tai!

Jurnalista Oana Popescu a anunțat într-o postare pe Facebook că se retrage de pe lista Alianței 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. 

“Am renuntat la candidatura la europarlamentare pe listele Aliantei 2020.

Am participat la acest proces considerand ca voi avea astfel ocazia sa fac mai mult bine, mai repede, mai multor oameni. Am constatat ca – cel putin momentan – nu este asa. Prefer sa ocup locul care consider ca imi ofera cel mai bun context sa-mi folosesc la maximum capacitatile, iar acest loc ramane, deocamdata, societatea civila, mediul profesional de analiza, de politica internationala, de comunicare etc.

Nu “renunt”, nu m-am ofilit ca am dat de greu, nu e o alegere existentiala intre a fi sau a nu fi in politica, nu sunt razgaiata.

In continuare voi sprijini si voi vota Alianta 2020 si va sfatuiesc pe toti s-o faceti. Sper ca PLUS si USR sa fuzioneze, sa creasca, sa devina o constructie sustenabila, pentru ca politica romaneasca are nevoie de asanare si de schimbare de paradigma. Voi continua sa incerc sa construiesc un mediu politic care, in alt moment, sa imi ofere contextul propice de a face tot ce stiu mai bine in serviciul public – iar atunci voi reveni si ma voi implica din nou.

Interesant:   Premierul olandez, cu cele mai mari sanse la sefia NATO, primele declaratii dupa ce si Iohannis s-a autopropus

PS. Nu, nu are legatura cu retragerea lui Valeriu Nicolae. Nu am discutat, dar nu cred ca motivele noastre coincid. Imi dau seama ca e o suprapunere nefericita a deciziilor noastre – a mea era insa luata de mai mult timp, am sperat sa existe un moment mai “bun” de a o comunica, dar am constatat intre timp ca acest moment nu apare niciodata”, a scris Oana Popescu, care a precizat că îi va susține în continuare pe cei din Alianța 2020.

Retragerea vine la o zi după cea a lui Valeriu Nicolae, care se afla pe poziția a 6-a a listei europarlamentare a PLUS.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.