.

In China s-a prabusit un hotel in care stateau in carantina suspectii de coronavirus

Distribuie prietenilor tai!

Circa 70 de oameni se afla sub daramaturi. Hotelul este in orasul Quanzhou, provincia Fujian.

Hotelul fusese transformat in loc de carantina pentru persoanele care au intrat in contact cu pacientii infectati cu noul coronavirus, COVID-19. Hotelul Xinjia s-a prabusit in cursul serii. Imediat dupa nenorocire, au fost scoase de sub daramaturi in jur de 34 de persoane. Nu se stie cauza care a dus la prabusirea imobilului. La parter se pare ca se aflau magazine.

Imaginile de acolo arata echipe de interventie, in combinezoane portocalii, umbland pe mormanul de moloz, cu speranta de a gasi supravietuitori printre ramasitele cladirii de 5 etaje. Au fost trimisi la fata locului nu mai putin de 150 de pompieri si salvatori.

“Eram la benzinarie si am auzit un zgomot foarte puternic. Am ridicat privirea si am vazut cum cladirea pur si simplu cade sub ochii mei. Peste tot era praf si zburau prin aer cioburi si bucati de metal” – povesteste o martora. O alta femeie, ea insasi in carantina, in alt hotel, e disperata, pentru ca rudele ei se aflau in cladirea prabusita. Iar acum telefonul lor suna in gol.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

China, focarul epidemiei mondiale

China are cel mai mare numar de imbolnaviri si decese provocate de coronavirus. Se pare ca misteriosul virus a pornit de la o piata de animale exotice din Wuhan. Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca liliecii sunt purtatorii acestui virus, iar in respectiva piata se vindeau lilieci. Totusi, cercetatorii afirma ca, cel mai probabil, infectarea nu a fost liliac-om, ci a mai fost un intermediar, prin care coronavirusul a ajuns de la liliac la om.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.