.

Important producator auto inchide o fabrica

Distribuie prietenilor tai!

Un important producator de automobile se hotaraste sa dea inca o palma Marii Britanii in perioada si asa complicata prin care Regatul trece. Mai exact, cei de la Honda s-au hotarat sa inchida, incepand cu anul 2022 o fabrica, iar peste 3.500 de locuitori ar urma sa ramana fara loc de munca. Despre fabrica amplasata in sud-vestul Angliei s-a aflat ca urmeaza a fi inchisa, inca de cateva zile, primii ce au raspandit informatia fiind jurnalistii BBC si Sky News, iar conservatorul Justin Tomlison, deputat din Swindon a confirmat informatia.

Se pare ca japonezii se pregatesc sa anunte aceasta decizie in mod oficial in decursul diminetii de marti, iar conform jurnalistilor, aceasta decizie a fost o lovitura dificila incasata de Guvernul londonez care si asa are mari dificultati prin atragerea si mentinerea investitorilor, iar principala problema ce a dus la atata cacealma este Brexitul si problemele ce se pun in cazul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Interesant:   Containere de Locuit: O Soluție Modernă la Problemele de Spațiu

De altfel, acum doua saptamani, inca un producator din Japonia a hotarat sa renunte la productia modelului X-Trail in fabrica situata in Suderland, in partea de nord-est a Marii Britanii. Tinand cont ca Nissan, Honda si Toyota au impreuna jumatate din masinile realizate in Marea Britanie, cele doua lovituri pe care japonezii de la Nissan si Honda le-au aplicat, par a fi destul de dificile.

De altfel, sectorul auto al tarii trece printr-o perioada dificila, vanzarile de masini cu motor diesel scazand dramatic, iar cei de la Jaguar Land Rover au luat decizia de a concedia peste 4.500 de muncitori, adica in jur de 10% din total, in timp ce americanii de la Ford urmeaza sa concedieze 1000 de muncitori, dar pentru americani acesta este un plan mai complex de a aduce la minim operatiunile pe care le desfasoara pe continentul nostru.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.