.

Îmbrăcăminte bărbaţi – piese vestimentare indispensabile pentru orice dressing care se respectă

pic 22 for ucoz.ro
Distribuie prietenilor tai!

Piesele vestimentare indispensabile pentru orice dressing sunt acele piese esenţiale şi atemporale care pot să pună cel mai bine în valoare orice tip de look.

O garderobă masculină trebuie să aibă deci piese vestimentare versatile şi funcţionale, care se pot acorda foarte uşor cu alte piese din dressing, imbracaminte barbati şi care permit obţinerea unor stiluri foarte diferite.

După cum bine se spune, moda este o eternă reîntoarcere. Avem piesele vestimentare pe care le credeam demodate şi care sunt uitate în dressing şi care revin mereu în forţă. Dar avem şi îmbrăcăminte bărbaţi care este esenţială şi care este mereu la modă, indiferent de ani sau de sezoane şi care se regăseşte pe Neer.ro

Piesele vestimentare esenţiale deci, primordiale chiar pentru a completa aşa cum trebuie un look.

Tricourile simple. Tricourile sunt fără doar şi poate, piesele vestimentare cel mai des întâlnite în garderoba unui bărbat. Vara, chiar sunt cele mai populare haine de zi cu zi. sunt alegerea ideală pentru ieşirile mai casual. Cel  mai bine ar fi însă să se aleagă în nuanţe neutre care să meargă cu orice ţinută.

Interesant:   Germania testeaza saptamana de lucru de patru zile

Un tricou, croit aşa cum trebuie şi din cel mai bun material este alegerea ideală indiferent de stil. Alege mai bine modelele cu gulerul rotund mai degrabă decât cele cu gulerul în V. Alege deci nuanţe de albastru, de alb, de crem, de negru sau de gri care pot să fie asortate foarte uşor cu restul.

Asta nu înseamnă că nu poţi să ai în dressing şi tricouri în nuanţe mai vesele şi mai îndrăzneţe, cu cele mai vesele motive sau imprimeuri. Cele în nuanţe simple însă sau neutre sunt mai versatile.

Tricourile tip polo fac parte şi ele din categoria pieselor vestimentare esenţiale. Şi sunt preferate de foarte mulţi bărbaţi. Sunt piese vestimentare însă mai sofisticate decât cămăşile şi se pot purta într-un look casual fără probleme. Alături de nuanţele de kaki sau de negru arată cel mai bine şi ajută la obţinerea unui stil minunat, plin de caracter.

Interesant:   Importanța planificării prealabile a înmormântării: Un pas important pentru a ușura povara familiei

Pantalonii scurţi de vară pentru când este mai cald. Sunt piesele vestimentare ideale pentru zilele fierbinţi de vară. Modelele clasice, în nuanţe mai închise sau cu un stil navy sunt cea mai bună alegere.

Tricoul larg cu glugă sau hanoracul cu glugă. Şi acestea ar trebui să fie cât mai simple, uni sau cu motive mai discrete. Acestea merg de minune cu pantalonii mai casual sau mai moderni şi pot să se încadreze fără probleme în cele mai frumoase şi mai cool ţinute. Dar şi cele mai originale sau mai îndrăzneţe.

Blugii moderni. Blugii moderni sunt alegerea numărul 1 pentru mulţi bărbaţi. Dar, ar trebui să ai mare grijă atunci când ăi alegi. Cel mai bine ar fi deci să alegi nuanţe mai închise, care să nu fie nici prespălat, nici cu găuri.

Pantalonii chino sunt şi ei piese vestimentare foarte versatile şi elegante în acelaşi timp. Dar pot să fie purtate şi la ţinute mai casual. Arată foarte bine atât la un tricou, cât şi la o cămaşă.

Interesant:   Germania testeaza saptamana de lucru de patru zile
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.