.

etoro

Imaginea care a zguduit America! Înecaţi în drumul spre libertate

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

O imagine înfiorătoare, a unui bărbat înecat împreună cu fiica sa de doi ani, în Rio Grande, la graniţa dintre Mexic şi SUA, a zguduit America. Cei doi au încercat să ajungă din El Salvador în America, la libertate, însă nu au mai ajuns în viaţă pe celălalt mal, sub privirile şocate ale mamei copilului.

Óscar Alberto Martínez Ramírez avea 25 de ani şi a fost găsit mort alături de fiica sa, Valeria, în apa mică de pe malul american al Rio Grande, în dreptul localităţii Brownsville, din statul Texas. Familia Ramirez a aşteptat de două luni într-o tabără de refugiaţi pentru a ajunge în America, iar în disperare de cauză, bărbatul a încercat să treacă frontiera alături de fata sa. Bărbatul a reuşit mai întâi să îşi ducă fiica de doi ani pe malul american şi intenţiona să se întoarcă pe malul mexican pentru a-şi aduce şi soţia. Însă fetiţa s-a speriat că este lăsată singură pe mal şi a intrat în apă după tatăl ei. Micuţa a fost trasă imediat la fundul apei de curenţii puternici, iar tatăl a încercat să o salveze. Eforturile sale au fost în zadar, iar cei doi au murit înecaţi împreună. Imaginea cu cele două trupuri înlănţuite şi după moarte a înfiorat milioane de americani. Un oficial american a dezvăluit că familia din Salvador a încercat să programeze o dată pentru a depune cererea de azil în Statele Unite, însă programarea lor s-a amânat la nesfârşit, în condiţiile în care zilnic sunt soluţionate doar 40 de cereri de azil dintre miile care sosesc.

Interesant:   Putin ar fi aprobat o operațiune de susținere a lui Donald Trump în 2016
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.