.

Ilan Laufer este suspectat de evaziune fiscală şi delapidare

Distribuie prietenilor tai!

Un fost ministru al guvernării PSD, Ilan Laufer, este suspect de evaziune fiscală şi delapidare în dosarul în care este implicată Carmen Adamescu, fosta soţie a omului de afaceri Dan Adamescu. Laufer a fost ministru pentru Mediul de afaceri. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, “Din cercetări a rezultat că, în perioada 2004 – 2017, o persoană, profitând de funcţiile deţinute în cadrul unei societăţi comerciale, respectiv de administrator, preşedinte al consiliului de administraţie şi director general, cu ajutorul unui membru al familiei, ar fi acţionat pentru delapidarea de importante sume de bani din conturile şi casieria firmei în modalitatea însuşirii pentru sine sau pentru terţe societăţi, controlate de aceasta şi membrii familiei sale”.
“În mod similar, persoana respectivă ar fi acţionat pentru delapidarea altor sume de bani din conturile firmei în modalitatea însuşirii pentru societăţi controlate de aceasta în mod direct sau prin membrii familiei sale”, potrivit comunicatului.
“Sumele de bani cu care a fost păgubită societatea au ajuns să fie încasate de 4 companii nerezidente, înregistrate în Cipru şi Elveţia, dar şi de societăţi din România, în baza unor facturi având ca obiect operaţiuni fictive de prestări de servicii”.

Interesant:   Vom merge in Turcia doar cu Cartea de Identitate
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.