.

Iată cum să-ți decorezi sufrageria de dimensiuni mici, astfel încât să pară mai spațioasă!

iatacumsa-tidecorezisufrageriadedimensiunimiciastfelincatsaparamaispatioasa
Distribuie prietenilor tai!

Sufrageriile mici pot părea un adevărat chin în ceea ce privește decorarea, dar, cu puțină creativitate și planificare, poți transforma acest spațiu într-un colț primitor și spațios. Decorarea sufrageriei tale de dimensiuni mici implică alegerea cu grijă a mobilierului, culorilor și accesoriilor pentru a obține un aspect aerisit și bine organizat, iar dacă nu ești o fire creativă sau practică, în continuare vei putea vedea 3 sfaturi simple, dar care te vor ajuta să realizezi acest lucru.

Iată câteva idei utile pentru a-ți amenaja sufrageria, făcând-o să pară mai spațioasă

  •     Culori luminoase și palete cromatice neutre

Primul aspect de care trebuie să ții cont este faptul că alegerea culorilor potrivite pentru pereți și mobilier poate face o diferență semnificativă în deschiderea spațiului, așadar, optează pentru culori cât mai deschise și palete neutre, cum ar fi alb, crem, bej. Aceste culori reflectă lumina și creează iluzia unui interior mai mare și mai spațios, iar pe lângă poți adăuga chiar accente de culoare prin perne, pături sau tablouri, pentru a păstra aspectul sufrageriei atractiv și plină de personalitate.

  •     Alege mobilierul potrivit
Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Într-un spațiu mic, mobilierul minimalist este esențial, prin urmare, evită piesele de mobilier masive sau impunătoare, deoarece acestea vor ocupa prea mult spațiu și vor face camera să pară încărcată. De asemenea, înlocuiește canapeaua obișnuită cu o canapea cu brațe subțiri sau un fotoliu cu spătar jos, iar pe lângă poți pune măsuțe de cafea cu spațiu de depozitare integrat, pentru a păstra lucrurile organizate.

  •     Oglinzi

Oglinzile sunt un truc minunat pentru a face sufrageria să pară mai spațioasă și mai luminoasă, așa că amplasarea unei oglinzi mari pe peretele opus ferestrei va reflecta lumina naturală și va crea iluzia unui spațiu mai deschis. Un alt beneficiu al acestora este că pot fi folosite ca elemente decorative pentru a completa esteticul sufrageriei tale, dar sunt și extrem de utile pentru atunci când te aranjezi să ieși undeva.

  •     Depozitare practică și organizare

Pentru a păstra sufrageria ordonată și organizată, alege mobilier cu spațiu de depozitare ascuns, cum ar fi comode cu sertare sau rafturi cu uși și introdu locuri de depozitare înalte, pentru a folosi înălțimea camerei și a economisi spațiu la sol. De exemplu, pentru televizor, ai putea apela la un suport TV, pe care îl poți găsi pe site-ul celor de la Altex.ro la un preț accesibil pentru orice buzunar, iar, astfel, vei salva mult spațiu în care poți introduce alte lucruri.

  •     Folosește mobilier multifuncțional
Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Nu în ultimul rând, mobilierul multifuncțional este un adevărat avantaj în sufrageriile mici. Poți introduce o masă extensibilă sau o canapea extensibilă care să devină pat suplimentar pentru oaspeți. Aceste piese inteligente de mobilier te ajută să economisești spațiu și să-l exploatezi în mod practic pe cel disponibil.

În concluzie, deși o încăpere de mică întindere îți poate pune bețe în roate atunci când vine vorba de amenajarea ei, prin alegerea culorilor adecvate, a mobilierului potrivit și folosind trucuri simple de organizare și iluminare, poți transforma acest spațiu într-un loc aerisit și armonios, care să te bucure zi de zi.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.