.

Harrison Ford isi face dubutul in Universul Cinematografic Marvel

Distribuie prietenilor tai!

Starul american va interpreta personajul Thaddeus Thunderbol’ Ross din filmul Captain America: New World Order (2024).

Harrison Ford il va înlocui pe regretatul actor William Hurt, mort in martie, anul acesta, din cauza unui cancer generalizat.

Cel de-al patrulea film din seria cinematografica Captain America va fi o continuare a evenimentelor prezentate in serialul “The Falcon and the Winter Soldier” (Soimul si soldatul de iarna), lansat in 2021 pe platforma de streaming Disney+. Scenaristul principal al acelui serial, Malcolm Spellman, a scris scenariul viitorului film în colaborare cu Dalan Musson. Captain America: New World Order va fi regizat de Julius Onah si va ajunge pe marile ecrane in 2024.

Nu e clar, deocamdata, daca Harrison Ford va juca si in Thunderbolts, un film cu antieroi Marvel, programat la lansare dupa al patrulea opus din seria cinematografica Captain America.

Personajul Thaddeus “Thunderbolt” Ross este un general de armata care a avut un rol esential in transformarea omului de stiinta Bruce Banner in supereroul Hulk.

Desi Captain America: New World Order marcheaza prima incursiune a actorului Harrison Ford in Universul Cinematografic Marvel, acest proiect nu reprezinta singura sa aparitie intr-o franciza de succes. Legendarul star hollywoodian, in varsta de 80 de ani, a jucat roluri principale si in francizele Star Wars, Indiana Jones, Blade Runner si Jack Ryan.

Următorul sau rol important va fi cel din al cincilea opus produs in cadrul francizei “Indiana Jones”, care va avea premiera in iunie 2023.

Mai multi actori din Soimul si soldatul de iarna isi vor relua rolurile din acel serial si in filmul Captain America: New World Order.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.