.

Greva de la Hollywood aduce mari castiguri medicilor esteticieni

Distribuie prietenilor tai!

Greva in care se afla actorii si scenaristii de la Hollywood nu aduce doar pagube, ci si castiguri. Foarte mari. Este vorba despre medicii care fac operatii estetice.

Actorii aflati in greva profita de aceasta pauza nedorita si isi fac operatie estetica dupa operatie estetica. Greva este in plina desfasurare la Hollywood. Potrivit unui celebru chirurg american, multi actori profita de faptul ca sunt in concediu pe termen nelimitat pentru a merge la cutit. Ben Talei, chirurg estetician la Beverly Hills Center for Plastic Surgery, a declarat pentru TMZ ca programul sau nu a fost niciodata atat de incarcat ca in ultimele saptamani. Acum opereaza vedete chiar si in weekend-uri.

Pentru Ben Talei, aceasta crestere a numarului de operatii estetice in randul vedetelor aflate in greva nu este neasteptata. In urma cu cateva luni, cand scriitorii de la Hollywood vorbeau despre o posibila greva, unii actori se grabeau deja sa se prezinte la centrele de medicina estetica pentru a-si face programare la consultatii si operatii. “Imi spuneau: “Daca greva nu dureaza mult, voi face doar cateva mici retusuri pe ici pe colo, dar daca va dura luni de zile, atunci putem planifica un lifting facial”, a declarat chirurgul plastician.

Medicul sustine ca a vazut in cabinetul sau, in ultimele saptamani, o serie de celebritati, dar refuza sa dea. “Fac operatii estetice una dupa dupa alta”, spune el. Ben Talei compara aceasta situatie cu cea traita in timpul lockdown-ului pandemic, cand actorii nu lucrau aproape deloc. “Intr-un interval scurt de timp, am tratat doi dintre sportivii mei preferati, doi dintre cantaretii mei preferati, trei producatori si cel putin cinci sau sase actori pe care i-am iubit in copilarie”, spune dr.Ben Talei. Dar pentru chirurg, star sau nu, operatia se desfasoara intotdeauna in acelasi mod.

Paralizie in lumea filmului si nu numai

Actorii si scenaristii au intrat in greva in Statele Unite, provocand cea mai grava paralizie din industrie din ultimii 60 de ani. Absolut totul e blocat, de la productii americane de film si televiziune, pana la show-uri consacrate. Artistii si scenaristii vor mai multi bani, tinand cont ca platformele de streaming au castiguri tot mai mari. De asemenea, ei cer garantii privind utilizarea asa-numitei inteligente artificiale generative, pentru a impiedica crearea de scenarii de catre AI sau clonarea vocilor si imaginilor lor.

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.