.

Grav accident în București. O macara s-a prăbușit peste o mașină în care erau 4 oameni

Distribuie prietenilor tai!

Grav accident în această dimineață în București. Braţul unei macarale s-a prăbuşit peste un autoturism în care se aflau 4 persoane, pe strada Matei Millo, în apropiere de Universitate.

“În Strada Matei Millo, braţul unei macarale s-a prăbuşit peste un autoturism. La faţa locului acţionează echipe de pompieri şi s-a trimis în sprijin Detaşamentul Special de Salvatori. După evaluarea situaţiei, rezultă că sunt în total 4 victime conştiente, din care una încarcerată”, precizează ISU Bucureşti.

Bărbatul încarcerat în autoturismul peste care a căzut braţul unei macarale a fost extras, este inconştient, intubat şi a fost transportat la spitalul Universitar, anunţă ISU Bucureşti. Ceilalţi trei bărbaţi care se aflau în autoturism au fost transportaţi la spitale, doi la Spitalul Floreasca şi unul la Spitalul Universitar.

Raed Arafat a declarat că trei persoane din autoturism sunt rănite uşor şi una este în stare gravă.
“Este vorba de o componentă a unei macarale care a căzut pe o maşină care se afla în trafic. Este vorba de patru persoane rănite, trei uşor şi una care este în stare gravă, care a fost descarcerată de echipele de pompieri şi SMURD şi a necesitat intubaţia şi va fi transportată către unul dintre spitalele de urgenţă. Este o singură persoană care este în stare gravă şi trei care nu sunt în stare gravă”, a spus Raed Arafat.

Interesant:   Medic belgian despre Romania : “Nu au centre de arsi, iar ce au la dispozitie nu le permite sa trateze pacientii cu arsuri grave”
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.