.

Gamescom, doar virtual anul acesta

Distribuie prietenilor tai!

Din cauza pandemiei, marele eveniment dedicat jocurilor video, Gamescom, are loc doar virtual. Pentru organizatori e o lovitura – au pierdut sume imense, intrucat an de an, la Koln, in Germania veneau la Gamescom aproape o jumatate de milion de persoane – vizitatori, expozanti si gameri.

Gamescom a inceput joi seara, cu o ceremonie transmisa pe internet. Timp de trei zile, fabricanti, gameri sau simpli amatori de jocuri video vor lua contact cu cele mai noi titluri de piata.

Felix Falk, director la Asociatia Industriei Germane de Jocuri, a declarat ca importanta e sanatatea oamenilor si de aceea era imposibil de organizat editia 2020 cu prezenta fizica a participantilor.

Sunt 38 de prezentari, nu toate despre noi jocuri video, realizate de 18 nume grele, intre care Bethesda, Xbox, PlayStation, Koch Media, Activision Blizzard, Electronic Arts, SEGA, Ubisoft.

Una dintre vedete e Scarlet Nexus, un nou joc de la Bandai, prezentat chiar in deschidere. In plus, gamerii au vazut primele imagini cu  Quantum Error, jocul cosmic horror, care va fi lansat in curand.

Interesant:   Metodele de calcul al distantelor rutiere si importanta acestui calcul

Cei atasati de consola portabila de la Nintendo, Switch, pot vedea mai multe despre Jurassic World Evolution, in timp cei jucatorii pe PC si cei care prefera viitoarele generatii de console, atunci cand vor fi lansate, s-au delectat Unknown9 Awakening.

Marea majoritate a companiilor de jocuri video au avut de castigat de pe urma pandemiei. Blocati in casa, amatorii de jocuri au cumparat si s-au jucat mai mult ca de obicei. Nintendo Co. a avut in perioada aprilie-iunie un profit de sase ori mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Manuela 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.