.

Gafă monumentală în Game of Thrones! Ce au uitat actorii pe o masă

Distribuie prietenilor tai!

Gafă monumentală în cel mai urmărit și mai scump serial de televiziune din toate timpurile, Game of Thrones. Admiratorii serialului au observat în episodul al 4-lea, seria a 8-a, difuzat în această duminică pe canalul HBO, un obiect care nu își are locul în această epopee cu aer medieval. Este vorba despre un pahar de… cafea, de unică folosință, de genul celor care se vând la automatele de cafea sau la cafenele și fast-food-uri. Așadar, un pahar de cafea, cu capac de plastic, apre în scena din marea sală din castelul Winterfell, în condițiile în care în serial nu a existat măcar o scenă în care cineva să bea cafea din orice alt recipient. Ineditul situației a fost atât de evident încât discuțiile de pe rețelele de socializare au fost preluate de prestigiosul post de televiziune CNN.

Potrivit postului CNN, filmarea fiecărui episod din seria a 8-a a serialului Game of Thrones costă peste 15 milioane de dolari, astfel încât este incredibil faptul că un pahar de cafea a trecut neobservat de atâta lume implicată în procesul de producție. Acum, pe rețelele de socializare au apărut pariuri. Pe Twitter se discută că paharul aparține companiei Starbucks, însă alți internauți cred că această cafea poate proveni de la orice altă firmă.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.