.

Gafă monumentală a Vioricăi Dăncilă – era la Suceava dar credea că se află în Hunedoara

Distribuie prietenilor tai!

Ce asemănări pot fi între judeţele Hunedoara şi Suceava? De relief, în primul rând. Ce deosebiri sunt între cele două judeţe? Mai multe, în primul rând de poziţionare geografică şi faptul că le separă câteva sute de kilometri. Aceste “detalii” nu au contst pentru şefa Guvernului de la Bucureşti, Viorica Dăncilă, care deşi se afla în vizită oficială în Suceava a declarat senină că se află într-o vizită oficială în judeţul… Hunedoara. Niminei aflat în anturajul premierului, inclusiv ministrul de Finanţe, Eugen Orlando Teodorovici, nu a îndrăznit să o corecteze pe Viorica Dăncilă şi să o informeze că nu este pe plaiurile Corvineştilor ci aproape de Cetatea lui Ştefan Cel Mare. Incidentul a avut loc în timpul unei conferinţe de presă desfăşurată la Frasin, când premierul Dăncilă a spus că se află într-o vizită în judeţul… Hunedoara. Viorica Dăncilă a început prin a ura „La mulţi ani” celor care îşi sărbătoresc onomastica de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, după care a declarat că se află în judeţul Hunedoara, fără să fie contrazisă sau să îşi dea seama de gafă singură şi să rectifice.

Interesant:   Totul despre taierea cu laser: ce este si ce tipuri de produse poti obtine astfel?

„Bună ziua. Aş vrea să urez <La mulţi ani> tuturor celor care sărbătoresc astăzi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara”, a spus Dăncilă. „ Am fost în mai multe judeţe precum Hunedoara, Sălaj, Maramureş, vom pleca în judeţul Vaslui, sunt mai multe judeţe pe care vrem să le vizităm pentru a vedea modul în care sunt utilizate fondurile guvernamentale, modul în care sunt utilizate fondurile europene, probleme pe care le au autorităţile locale, dar şi modul în care putem să ne implicăm în dotarea spitalelor, în alte probleme care ţin de fiecare judeţ în parte şi de fiecare comunitate în parte”, a mai spus Viorica Dăncilă.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.