.

Gafa lui Biden la ultimul duel televizat cu Trump

Distribuie prietenilor tai!

Candidatul democrat a declarat ca, daca ajunge presedinte, ia masuri radicale pentru eliminarea combustibililor fosili si petrolului din industrie. E posibil sa-l coste voturi in statele cu industrie petroliera si energetica puternic dezvoltata.

A avut loc cea de a doua si ultima confruntare televizata intre fostul vicepresedinte Democrat, Joe Biden, si actualul ocupant al fotoliului de la Casa Alba, republicanul Donald Trump. Dezbaterea a fost mai linistita decat prima, care s-a desfasurat intr-un haos de nedescris. Asta nu inseamna ca cei doi nu si-au aruncat acuzatii grele. Trump a fost mult mai retinut decat la prima dezbatere. Se pare ca a ascultat sfaturile consilierilor, care l-ar fi indemnat sa-l lase pe Biden sa vorbeasca mai mult, pentru ca sigur va gafa ori va fi confuz in exprimare. Ceea ce s-a si intamplat. La tema legata de ecologie, Biden a spus ca vrea sa faca tranzitia spre energia regenerabila si va taia subventiile pentru industria petroliera. Trump a speculat imediat momentul si l-a acuzat pe Biden ca distruge industria petroliera, in care lucreaza milioane de americani. La jumatate de ora de la terminarea dezbaterii, Biden a incercat sa dreaga aceasta gafa, dar deja stirea s-a rostogolit si l-au criticat inclusiv membri din propriul partid.

Interesant:   Coșmarul trăit de nord-coreeni

Scandalul Hunter Biden, vedeta serii

In mod previzibil, scandalul de coruptie in care ar fi implicat fiul lui Joe Biden, Hunter, a ocupat o mare parte din dezbatere. Hunter e acuzat de afaceri necurate si legaturi cu oligarhi in Rusia, China, Ucraina, chiar si Romania. Biden l-a acuzat pe Trump ca a luat bani de la rusi si de la chinezi, iar presedintele l-a atacat dur, replicand : “Eu nu am luat bani din Rusia, tu ai luat. Eu nu am luat bani din China, tu ai luat. Eu nu am luat bani din Ucraina, tu ai luat. Joe, le esti dator americanilor cu explicatii.”

Alegerile din 3 noiembrie sunt mai stranse ca niciodata. Asa arata sondajele de opinie, care chiar il dau pe Biden cu un avans de cel putin 5 procente la nivel national. Dar dupa precedentul scrutin, cand aceleasi sondaje o dadeau pe Hillary Clinton invingatoare, americanii privesc aceste cifre cu scepticism.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.