.

Furtuna de noaptea trecută a produs pagube în Bucureşti

Distribuie prietenilor tai!

Bucureştiul a fost lovit noaptea trecută de o furtună violentă. Meteorologii au emis un avertisment de cod galben de furtună şi au avertizat că vor avea loc descărcări electrice şi aversele de ploaie vor acumula între 5 şi 7 litri pe metru pătrat.

În Bucureşti, în zona bulevardului Octavian Goga, furtuna a rupt o creangă mare dintr-un copac, iar aceasta a căzut peste o maşină parcată.
Furtunile vor continua şi în zilele următoare în aproape toată ţara şi sunt aşteptate ploi şi în Bucureşti.

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de furtuni, valabilă până vineri dimineaţa în aproape toate regiunile ţării şi au prelungit informarea de vreme rea până luni dimineaţa.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că în perioada 30 mai, ora 12:00 – 31 mai, ora 3:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Maramureş, Moldova, Transilvania, local în Muntenia şi Dobrogea, precum şi în zonele de deal şi de munte. Aceasta se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, grindină, vijelii şi averse torenţiale. Cantităţile de apa vor depăşi 25 l/mp şi izolat 40 – 50 l/mp.

Interesant:   România intră în spațiul Schengen

Sunt afectate de atenţionarea ANM 37 de judeţe, unele total, iar altele doar parţial.
De asemenea, meteorologii au prelungit până luni, 3 iunie, informarea de vreme rea valabilă la nivelul întregii ţări.
ANM menţionează că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza atenţionările emise.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.