.

Frozen 2, una dintre cele mai mari afaceri din toate timpurile

Distribuie prietenilor tai!

Filmul de animatie Regatul de gheata II se mentine, pentru al treilea weekend consecutiv, pe primul loc la vizionari. Industria Frozen e mai infloritoare ca niciodata si diverse obiecte, de la unele complet inutile, la articole de larg consum sunt vanate asiduu de fani.

Productie a studiourilor Walt Disney, Frozen 2 a avut premiera pe 22 noiembrie si de atunci se mentine pe prima pozitia in topul vizionarilor de sambata si duminica. Este un succes de box office, atat in Statele Unite, cat si in Europa si este foarte aproape de incasari de un miliard de dolari.

Frozen 2 apare la trei de la primul Regat de gheata. Cele mai indragite personaje, Elsa, Anna, Kristof, Olaf si renul Sven pleaca din Arendalle catre un tinut indepartat, sperand sa afle sursa puterilor magice pe care le are Regina Zapezilor si pentru a salva regatul.

O buna afacere si in afara marelui ecran

Articole cu personajele din Frozen 2 sunt absolut oriunde – la fiecare comerciant, in fiecare magazin, mai mare sau mai mic. Asistam la o adevarata isterie. Frozen e peste tot, de la papusi, jocuri, puzzle-uri, lenjerii de pat, trotinete electrice, animale de plus, haine pana la supe la plic. Nu sunt doar produse destinate copiilor. Moda Frozen se regaseste si in absolut toate articolele pentru adulti, de la pijamale, la lenjerie de corp.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.