.

Fratii Andrew si Tristan Tate ramân in arest preventiv

Distribuie prietenilor tai!

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Andrew si Tristan Tate sa ramana in arest preventiv. Cei doi sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane si viol.

Raman in arest si cele doua suspecte romance, acuzate ca ii sprijineau pe fratii Tate in activitatea infractionala. Grupul a fost arestat pe 29 decembrie. Fratii Tate neaga toate acuzatiile. Avocatii cerusera revocarea masurii arestului preventiv, insa Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarile ca fiind neintemeiate.

“Argumentele procurorilor au fost ca exista dovezi. Fireste ca argumentele noastre au fost ca nu exista dovezi” – a declarat Ioan Gliga, unul dintre avocatii apararii.

Instanta a decis retinerea lor sub motiv ca exista riscul ca suspectii sa fuga din Romania intr-o tara cu care nu exista acord de extradare.

Conform procurorilor, fratii Tate isi recrutau victimele seducandu-le si mintindu-le ca vor sa aiba o relatie cu ele. Apoi le duceau intr-o casa din judetul Ilfov, unde erau obligate, prin violenta fizica si intimidare mentala, sa filmeze clipuri video porno, care erau postate pe site-uri pentru adulti.  Victimele au povestit anchetatorilor ca in vila din Ilfov era amenajat un studio de videochat, iar imobilul era pazit de agenti inarmati. Fratii Tate au facut averi colosale de pe urma traficului de persoane si a proxenetismului.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

Andrew Tate, fost kickboxer profesionist, are cetatenie britanica si americana. El s-a laudat ca la Londra a facut avere uriasa datorita femeilor pe care le exploata la video chat. In total, pentru el ar fi lucrat 75 de femei, iar castigul lui era de mai mult de o jumatate de milion de lire sterline pe luna.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.