.

Franta s-ar putea face de ras la Olimpiada de anul viitor: se confrunta cu o invazie de ploșnițe

Distribuie prietenilor tai!

Autoritatile franceze promit masuri imediate pentru a pune capat invaziei de ploșnițe cu care se confrunta Hexagonul. Imaginile cu ploșnițe, care s-au viralizat pe retelele sociale, sunt stanjenitoare pentru francezi, mai ales ca anul viitor la Paris au loc Jocurile Olimpice de Vara.

Ministrul transporturilor, Clement Beaune, a anuntat ca in zilele urmatoare va avea intalniri cu operatorii din transporturi pentru a decide masuri de starpire a acestor insecte, care s-au inmultit catastrofal in Paris. Pe retelele de socializare circula filmulețe cu plosnite in hoteluri, mijloace de transport in comun, cinematografe si alte locatii.

Ploșnițele ar putea fi adevaratele vedete” ale Olimpiadei de anul viitor

Daca francezii nu reusesc sa puna capat invaziei de plosnite, va fi o mare problema anul viitor, cand milioane de straini vor veni la Paris la Jocurile Olimpice de vara.

„Trebuie sa intelegem realitatea: nimeni nu ferit de plosnite. Poti lua plosnite din transportul in comun sau de oriunde si le poti aduce acasa” – a declarat Emmanuel Gregoire, viceprimarul Parisului.

Asaltul plosnitelor nu e de data recenta. Inca de acum 3 ani se vorbea despre inmultirea acestor insecte care se hranesc mai ales cu sange. La vremea aceea, guvernul chiar a declansat o campanie anti-plosnite. Se pare insa ca fara rezultat. Nu doar ca nu au fost starpite, ba chiar s-au inmultit.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.