.

Fotomodelul de top Bar Refaeli, condamnata pentru evaziune fiscala

Distribuie prietenilor tai!

Bar Refaeli a fost condamnata de un tribunal din Israel, fiind gasita vinovata de nedeclararea unor venituri in intervalul 2009-2012. Frumoasa israelianca, 35 de ani, si-a recunoscut vinovatia.

Bar Refaeli s-a ales cu o pedeapsa de 9 luni de munca in folosul comunitatii. A scapat-o de inchisoare mama ei; Tzipi Refaeli a preluat asupra ei intreaga vina, tinand cont ca in intervalul respectiv ea se ocupa de finantele fiicei sale. Mama fotomodelului a fost condamnata la 16 luni de inchisoare. In plus, Bar Refaeli va plati suma datorata pentru impozit, plus penalizari si o amenda astronomica.
Potrivit estimarilor, Bar Refaeli nu a declarat la fiscul israelian venituri de peste 10 milioane de dolari.
“Regret ceea ce am facut”
In instanta, cel mai bine platit fotomodel din Israel, le-a spus judecatorilor ca regreta ceea ce a facut si ca era foarte tanara pe atunci.
“Nu ma veti mai vedea niciodata in incinta tribunalului. Regret ceea ce am facut; aveamdoar 20 de ani. Astazi sunt o altfel de persoana” – le-a spus diva judecatorilor. Mama ei a declarat ca preia asupra ei intreaga vina. Astfel, ea va petrece unan si patru luni la inchisoare.
Scandalul evaziunii fiscale a provocat probleme de imagine pentru Bar Refaeli, pe care israelienii o venereaza si despre care se spune ca e cel mai bun ambasador al Israelului in strainatate.
Refaeli a fost timp de cinci ani iubita lui Leonardo DiCaprio – 2005-2010. Din 2015 e casatorita cu un om de afaceri israelian, cu care are trei copii.

Interesant:   Eminem scoate un nou album, The Death of Slim Shady

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.