.

Fostul vicepresedinte SUA acuzat ca e prea intim cu femeile si copiii

Distribuie prietenilor tai!

Joe Biden, de la Partidul Democrat, fost vicepresedinte al Statelor Unite, coechipier al lui Barack Obama, e in centrul unui scandal care ia proportii in fiecare zi. Doua femei au rupt tacerea si au declarat public ca Biden, 76 de ani, le-a invadat intimitatea, pe vremea cand era al doilea om in stat.

“Joe Biden a venit pe la spate, m-a sarutat pe gat si si-a lipit fata de parul meu” – povesteste Lucy Flores, fost membru Democrat in legislativul din statul Nevada. Tanara spune ca a fost un moment groaznic, petrecut cu putin timp inaintea unui eveniment al democratilor.

Povestea ei a ajuns rapid in presa si pe retelele de socializare, unde a primit laude, pentru ca a avut curajul sa povesteasca public cele intamplate. Democratii insa au incercat sa o demonizeze si l-au aparat pe Biden, care, spun ei, este de felul lui mai afectuos.

Interesant:   Moldovenii vor primi mai greu azil in Germania si vor putea fi deportati mai usor

Suparata de felul in care Partidul Democrat a incercat sa o denigreze pe Lucy Flores, o alta femeie, Amy Lappos, a iesit la rampa. Si Amy e din randul democratilor si a marturisit ca in timpul unei intalniri de partid, de fata cu zeci de oameni, vicepresedintele de atunci, Joe Biden, i-a luat fata intre maini si a inceput sa-si frece nasul de al ei. “Nu spun ca a incercat sa ma violeze, dar mi-a invadat intimitatea” – spune Amy Lappos.

Fostul vicepresedinte declara ca in niciun moment nu a avut in intentie sa se comporte inadecvat si ca pur si simplu, de-alungul timpului, a impartit strangeri de mana, imbratisari si gesturi de afectiune.

Sustinatorii lui afirma ca e vorba de o campanie de defaimare, pentru ca atat Republicanilor, cat si unei mari parti din Partidul Democrat le e frica de o eventuala candidatura a lui Biden la Casa Alba, anul viitor.

Acuzatiile nu sunt o surpriza. De ani de zile, Biden e tinta criticilor privind comportamentul sau in preajma femeilor sau copiilor.

Interesant:   Nerecunoscatoare, Ucraina pierde un aliat important - Polonia

 

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.