.

Fostul selecţioner al nationalei, Mirel Radoi, e noul antrenor principal al Universitatii Craiova

Distribuie prietenilor tai!

Radoi a semnat cu alb-albastriii un contract valabil pana in 2024. “Am venit sa muncesc si sa rezolv problemele de la Universitatea Craiova” – a declarat fostul selectioner al primei reprezentative a Romaniei.

Dupa semnarea contractului, Mirel Radoi a fost prezentat in noua calitate, aceea de antrenor principal la Universitatea Craiova. Radoi a spus ca nu vrea sa rosteasca vorbe mari, pentru ca el a venit sa munceasca si sa rezolve problemele clubului. “Ar insemna sa nu fim sinceri daca am spune ca nu sunt probleme. Daca nu erau, eu nu as fi fost aici, iar Laszlo Balint ar fi continuat. Ii multumesc lui si staff-ului sau pentru tot ce a făcut pana acum la Craiova. De aici incolo trebuie ca noi sa continuam lucrurile pozitive pe care le-au realizat si după aceea sa schimbam lucrurile care nu au funcţionat” – a afirmat Radoi. De asemenea, el a spus ca, in acest moment, cel mai important meci este cel de joi din Conference League.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Mirel Radoi il înlocuieste pe Laszlo Balint. Contractul acestuia de antrenor a fost reziliat de clubul Universitatea Craiova, dupa doar cateva meciuri. Mirel Rădoi, 41 de ani, a fost pana in 14 noiembrie 2021 selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Ratarea calificarii la barajul pentru Cupa Mondiala din 2022 a atras dupa sine demisia.

Bine ai venit acasa, Mirel

Pe pagina de Facebook a Universitatii Craiova, noul atrenor e intampinat calduros cu “Bine ai venit, Mirel Radoi!”

“Oltean la origine, el a semnat cu echipa fanion a Olteniei un contract valabil pe o perioada de 2 ani. Mirel Rădoi a mai antrenat in trecut echipa nationala de fotbal a Romaniei, selectionata U-21 si FCSB. Sub bagheta sa, tricolorii Under-21 au obtinut o calificare istorica pana in semifinalele competitiei EURO 2019. Acum, urmatorul pas este al vostru! Sa-l primim asa cum trebuie joi seara, cu un stadion plin, gata sa erupa, intr-un meci in care cuvantul de ordine este „CALIFICARE” – este mesajul postat pe Facebook de clubul Universitatea Craiova.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.