.

Florin Cîțu, criticat de rudele victimelor de la Colectiv după ce s-a afișat cu Cristian Popescu Piedone

Distribuie prietenilor tai!

Premierul Florin Cîțu a ținut luni, 13 septembrie, un discurs în fața elevilor Colegiului Național Gheorghe Lazăr din Bucureșt, alături de fostul edil al sectorului 4, actualmente la sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, condamnat în primă instanță în dosarul Colectiv, arată secvențele video postate pe pagina de YouTube a Guvernului României.
Eugen Iancu, tatăl unei victime de la Colectiv, a avut o reacție pe Facebbok după ce a vazut imaginile, care au fost transmise și de posturile de televiziune.

„De 30 de ani votez PNL. L-am votat, împreună cu Alex (Alexandru Iancu, decedat în urma incendiului- n.red.), pe Iohannis. A venit Colectiv și am crezut că da, Iohannis chiar se va lupta pentru o justiție independentă și dreaptă. Astăzi îl văd pe Cîțu, candidatul susținut de Iohannis, alături de Piedone și nepotul lui. O mare familie. Rușine PNL, rușine Cîțu!”, a transmis Eugen Iancu.

Cristian Popescu Piedone a marcat momentul apropierii de premierul Cîțu scriind pe Facebook că „în administrația locală nu este loc de politică, dragii mei! Aici… este despre oameni! Și despre investiții! Iar Florin a făcut destulă școală, cât să știe exact ce înseamnă ȘCOALA ANULUI 2021!”, a notat g4media.ro. Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, a fost condamnat în decembrie 2019, în primă instanță, de către Tribunalul București, la 8 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul Colectiv pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.

Interesant:   Democratii rasufla usurati: Biden s-a retras din cursa pentru un nou mandat la Casa Alba

Curtea de Apel București a amânat pentru 22 septembrie decizia legată de posibila schimbare a încadrării faptelor de care sunt acuzați Cristian Popescu Piedone și alți inculpați în dosarul „Colectiv”.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.