.

Firma de curățenie Forbec Services din Cluj-Napoca se așteaptă la creșterea portofoliului de clienți IMM

forbec services
Distribuie prietenilor tai!

Activă exclusiv pe segmentul B2B, firma de curățenie profesională Forbec Services, cu peste 10 ani de experiență pe piața de specialitate din Cluj-Napoca, notează creșterea interesului IMM-urilor pentru externalizarea serviciilor de curățenie. Astfel, dacă în mediul corporate se obișnuiește la scară largă să se apeleze la personal de la firme specializate de curățenie profesională, tot mai multe firme mici și medii optează pentru o astfel de formulă, în special în momentul în care ajung într-o anumită etapă de dezvoltare.

Portofoliul de curatenie birouri cluj al Forbec Services include numeroase spații de birouri, cele mai multe aparținând unor companii mari (mediul corporate), dar și IMM-uri cu creștere accelerată. Serviciile de întreținere curățenie birouri și curățenie generală pentru birouri sunt prestate atât în clădiri de birouri, cât și în alte spații care au ca destinație activități de tip office. În plus, se asigură servicii de curățenie și în spații industriale, spații comerciale și alte tipuri de spații de afaceri, inclusiv parcări exterioare și interioare.

Interesant:   VinziCasa.ro: Soluția Ideală pentru Agenții Imobiliari

Curățenie profesională pentru IMM-uri

Ca un trend de piață, se poate observa interesul tot mai mare al IMM-urilor – în special firme de dimensiune medie, cu un număr mai mare de angajați – de a externaliza serviciile de curățenie, pentru optimizarea costurilor și pentru asigurarea unei eficiențe sporite a curățeniei. Firmele au astfel posibilitatea de a se concentra mai puternic pe domeniul lor de activitate, pe ceea ce contează în mod direct pentru dezvoltarea companiei, fără a mai avea grija managementului curățeniei în spațiile de birouri, spații de retail, spații de depozitare sau chiar de spații de producție.

“În ciuda aparențelor, să colaborezi cu o firmă de curățenie profesională, așa cum este Forbec Services, este mai ieftin decât a angaja direct personal dedicat și a te ocupa de tot ceea ce este necesar în această privință. Cumperi un serviciu de tip pachet, un abonament cu totul inclus, optimizat în funcție de nevoile firmei tale. Eviți o mulțime de situații nedorite și câștigi timp, având în același timp garanția unui spațiu curat, igienizat, dezinfectat, pe toată durata colaborării”, explică reprezentanții Forbec Services, firma curatenie cluj dedicată segmentului B2B.

Interesant:   Cum recuperezi datorii de la debitorii rău-platnici?

Servicii curățenie profesională B2B în Cluj-Napoca

Mediul antreprenorial în zona Cluj este tot mai efervescent, sunt multe companii mici care se dezvoltă rapid și ajung să aibă o viziune modernă, caracteristică mediului corporate, care include această externalizare a zonelor ce nu reprezintă focusul de activitate al firmei în cauză. La fel cum plătești abonamente pentru utilități și servicii de telefonie și internet, la fel cum poate alegi închirierea unor proprietăți sau contracte de leasing, tot așa poți să te orientezi spre externalizarea unor operațiuni necesare în firmă, precum curățenie sau pază – securitate.

Forbec Services oferă servicii de curățenie profesională exclusiv firmelor, având astfel posibilitatea de a se dedica 100% mediului business, unde curățenia are cerințe aparte. Flexibilitatea și seriozitatea sunt dovedite de recenziile pozitive primite de la clienți și de portofoliul în permanentă creștere. Firma de curățenie din Cluj-Napoca, firmă românească aflată în prezent sub management elvețian, investește în echipamente profesionale de curățenie de la branduri de top, pentru a asigura cele mai înalte standarde în domeniu. De asemenea, echipa de curățenie este instruită corect, pentru a putea acționa eficient în mediul de business, în spații de birouri și orice alte spații de afaceri.

Interesant:   Prima dată la casa de amanet? Iată 5 întrebări pe care să le pui

Know-how și un bun management al planului de curățenie

“Acționăm respectând cele mai bune practici europene în curățenie spații de birouri, curățenie spații comerciale și curățenie industrială. În zona Cluj, suntem un partener de încredere pentru orice companie dornică de performanță, care înțelege importanța externalizării serviciilor de curățenie către o firmă de specialitate, așa cum este Forbec Services. Cu know-how, un bun management al planului de curățenie, flexibilitate și comunicare eficientă, realizăm curatenie cluj la cele mai înalte standarde!”, se menționează pe website-ul oficial, www.forbec.ro, unde se poate solicita și o ofertă de preț servicii de curățenie cu răspuns în doar 60 de secunde.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.