.

Fiica unei persoane cu influente in Rusia, membra in Parlamentul European

Distribuie prietenilor tai!

Yelizaveta Peskova, fiica unuia dintre purtatorii de cuvant a Presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, activeaza in Parlamentul European, drept stagiara, iar aceasta ar avea dreptul nelimitat la documente importante din cadrul Uniunii Europene.

Yelizaveta, in varsta de 21 de ani este fiica lui Dimitri Peskov, iar aceasta activeaza ca stagiara in biroul unui europarlamentar din Franta, pe nume Aymeric Chauprade. De mentionat ca europarlamentarul francez a sustinut anexarea Peninsulei Crimeea de catre Federatia Rusa, europarlamentarul facand parte din grupul EFDD (Europa Libertatii si Democratiei Directe).

De altfel, europarlamentarul nu s-a ferit din a recunoaste faptul ca frumoasa rusoaica face parte din echipa sa, acesta declarand ca si ea, ca orice tanar, chiar daca e fata unui om cu o inalta personalitate in Federatia Rusa, are dreptul la a face o stagiatura.

Aymeric Chauprade a tinut sa precizeze ca nu se poate vorbi de un conflic de interese, deoarece Yelizaveta nu lucreaza in Rusia pentru vreo firma, fie ea privata sau de stat. Europarlamentarul are un mare renume la Bruxelles, acesta facand parte din Comisia de afaceri externe, dar si din Subcomisia pentru aparare, cat si din comisia de dialog Uniunea Europeana – Federatia Rusa.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Aymeric Chauprade a participat ca observator international la referendumul din 2014, pe care Federatia Rusa l-a facut pentru anexarea cunoscutei penninsule ce pana in urma cu cativa ani era detinuta de catre Ucraina. De mentionat ca si in aceste zile, in unele zone al Ucrainei mai au loc conflicte armate.

Unii europarlamentari au declarat ca nu stiau de prezenta unei oficialitati ruse in Parlamentul European, chiar si ca stagiara. In acest moment, Yelizaveta are acces atat la cladirile Parlamentului din Bruxelles cat si la cele din Strasbourg, putand sa ia parte la diferite sedinte ale consiliului.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.