.

Figurine de carton in loc de spectatori la meciuri

Distribuie prietenilor tai!

Stadionul din Ostende, Belgia, va umple tribunele cu figurine de carton, la reluarea sezonului fotbalistic, care se va desfasura cu usile inchise.

Figurinele de carton vor avea fotografia suporterilor. Doritorii isi pot rezerva “locul”, adica vor avea fotografie, contra sumei de 19,50 euro.

Ostende se va intalni cu Beerschot, luni, 10 august, pentru prima zi a Jupiler Pro League. Figurinele de carton cu fotografia supoterilor nu e inventia flamanzilor din Belgia; a fost practicata si de cateva cluburi germane.

Nici in Germania nu revin suporterii pe stadioane

Premierul landului Bavaria, Markus Soeder, crede ca e inoportuna desfasurarea meciulor cu spectatori, odata  cu debutul noului sezon din Bundesliga. Asta pentru ca in Germania a inceput sa creasca alarmant numarul cazurilor de infectare cu noul virus.

Soeder spune ca in aceasta luna nu crede ca se vor relaxa restrictiile, iar revenirea fanilor in tribune ar fi un semnal negativ si ar duce la cresterea numarului de teste.

 ”Ne asteptam la o revenire in forta a virusului. Daca nu suntem atenti, am putea avea din nou situatia din martie. Combaterea virusului este principala noastra responsabilitate”, a declarat Soeder, marturisind ca si el insusi e un iubitor al fotbalului, dar, pentru moment, meciurile trebuie jucate cu tribunele goale.

Disputarea partidelor fara spectatori e unanim sustinuta de lumea medicala germana, ca fiind singura solutie pentru a reduce la zero riscul infectarii. Medicii recunosc insa ca e o decizie mai mult politica, nu medicala. “Importanta este diminuarea numarului de spectatori pentru a garanta mentinerea unei distante de un metru si jumatate; in plus, trebuie sa se renunte la locurile in picioare” – considera ministerul sanatatii din Germania.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.