Fenomen meteo extrem! O tornadă s-a format în Călărași. Un autocar a fost răsturnat

Distribuie prietenilor tai!

Stare de alertă în județul Călărași, din cauza fenomenelor meteo extreme. Potrivit prefectului județului Călărași, o tornadă s-a format în apropiere de Drajna și a smuls acoperișurile a cel puțin trei case/ De asemenea, tot din cauza vremii nefavorabile, un autocar cu 40 de persoane s-a răsturnat pe șosea iar cel puțin 7 persoane au fost rănite. Mai multe echipaje de pompieri și SMURD au fost mobilizate pentru a ajuta pasagerii, iar prefectul județului a acționat planul roșu de urgență.

“Spre locul incidentului, au fost dislocate de la ISU Ialomiţa două ambulanţe SMURD, o descarcerare grea şi o autospecială pentru transport victime multiple. În sprijinul forţelor care intervin la faţa locului, s-au deplasat şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din informaţiile primite până la acest moment, doar patru dintre ocupanţii aflaţi la faţa locului au nevoie de îngrijiri medicale”, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Interesant:   Peste 1.000 de morți de Covid-19 în România

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.