.

Facebook lansează Facebook News

Distribuie prietenilor tai!

În plin scandal legat de fenomenul fake news, Facebook a anunţat lansarea unui flux de ştiri în colaborare cu mass-media pentru a promova jurnalismul de calitate.
”De mai mulţi ani discut cu organe de presă şi cu jurnalişti despre cum am putea susţine jurnalismul de calitate pe Facebook”, a declarat Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, în anunţul privind lansarea ‘Facebook News’.
”Jurnalismul este important pentru democraţia noastră şi pentru a face faţă împreună problemelor. Marilor servicii de internet le revine responsabilitatea de a se asocia cu organele de presă pentru a instaura modele viabile pe termen lung pentru a finanţa această activitate importantă”, a mai spus Zuckerberg.
Liderul rețelei de socializare a prezentat la New York acest nou produs, împreună cu Robert Thomson, director general al News Corp., grup al magnatului Rupert Murdoch din care fac parte în special Wall Street Journal şi postul Fox News.
‘Facebook News’ va fi distinct de fluxul de informaţii pe care utilizatorii le primesc prin ”news feed”, unde se găsesc şi numeroase informaţii care nu provin din mass-media consacrate, şi va include de asemenea articole ale organizaţiilor de presă partenere. Printre acestea din urmă se vor număra peste 200 de instituţii media, precum Wall Street Journal, Washington Post, People, posturile ABC, CBS News sau Fox News.
‘Facebook News’ le va oferi oamenilor mai mult control asupra articolelor pe care le vizualizează şi posibilitatea de a explora o paletă mai largă ce domenii de interes, direct prin aplicaţia Facebook, explică reţeaua de socializare, adăugând că acest flux va ”evidenţia principalele informaţii naţionale ale zilei” şi va pune accentul pe ”divertisment, sănătate, economie şi sport”, patru teme de interes principal pentru utilizatorii Facebook.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.