.

Extratereștrii există și sunt printre noi, spune o astronaută britanică

Cele mai apreciate filme SF
Distribuie prietenilor tai!

Astronauta britanică Dr. Helen Sherman a declarat într-un interviu publicat în The Observer că extratereștii există și ar putea trăi printre noi, pe Pământ. Sherman, primul britanic care a ajuns în spațiul extraterestru, a spus că viața extraterestră are legături undeva în univers.

“Extratereștrii există, nu este nici o îndoială, ar trebui să fie forme diferite de viață de toate tipurile printre miliardele de stele”, a declarat Dr. Helen Sherman, acum în vârstă de 56 de ani. Ea a făcut istorie în mai 1991, când a zburat pe Stația Spațială sovietică MIR și a devenit primul cetățean britanic care a ajuns în spațiu. Chimist de profesie, Dr. Helen Sherman lucrează acum la Imperial College din Londra. Ea a spus că ființele extraterestre s-ar putea să nu fie făcute din carbon și nitrogen, la fel ca oamenii . “E posibil ca extratereștrii să fie acum printre noi și noi să nu putem să îi vedem pur și simplu”, a spus Dr. Sherman.

Interesant:   Premierul slovac, impuscat ieri de un scriitor, e in coma indusa
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.