.

Excluderi pe bandă rulantă din PSD

Distribuie prietenilor tai!

Ana Birchall, Cozmin Guşă şi primarul Bacăului, Cosmin Necula, au fost dați afară din Partidul Social Democrat, a anunţat, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.
“În Comitetul Executiv s-a luat decizia excluderii Anei Birchall şi excluderea lui Cozmin Guşă”, a declarat Viorica Dăncilă.
Liderul sodial-democrat a explicat că Ana Birchall a creat o problemă PSD şi, pornind de la acest lucru, mai mulţi colegi au propus excluderea ei. “A ieşit cu declaraţii pe justiţie fără să aibă din partea CEX acest drept”, a menționat liderul PSD.
“Colegii au fost nemulţumiţi de atitudinea domnului Guşă. Modul în care s-a raportat la PSD a fost unul care nu a fost corect. Colegii au vorbit de o abordare obiectivă şi că în mijlocul nostru se regăsesc cei care se raportează la principiile social-democrate. În acest context a venit propunerea de excludere”, a spus Viorica Dăncilă.
Preşedintele PSD a adăugat că şi primarul Bacăului a fost exclus, la propunerea preşedintelui organizaţiei, Dragoş Benea.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.