.

Ester Peony va reprezenta Romania la Eurovision 2019

Distribuie prietenilor tai!

Ester Peony a castigat selectia nationala Eurovision 2019, cu piesa “On a Sunday”. Artista va reprezenta Romania la concursul Eurovision 2019, care va avea loc la Tel Aviv in luna mai. La finalul concursului, Ester a decalarat ca este foarte emotionata, deoarece aceasta selectie a fost o mare incercare din viata sa.

Vă mulţumesc! O să facem o treabă bună la Tel Aviv! Sunt extrem de emoţionată. A fost o mare încercare pentru mine”, a declarat Ester Peony la finalul competitiei.

In finala selectiei nationale Eurovision 2019 au mai concurat:

Linda Teodosiu -„Renegades”
Olivier Kaye – „Right now”
Laura Bretan – „Dear father”
Teodora Dinu – „Skyscraper”
Claudiu Mirea – „We Are The Ones”
Aldo Bşaga – „Your journey”
Letitia Moisescu & Sensibil Balkan – „Daina”
Bella Santiago – „Army Of Love”
Trooper – „Destin”
Dya & Lucian Colareza – „Without You (Sin Ti)”
Mirela Vaida – „Underground”.

Interesant:   Elton John are COVID

Ester Peony a reusit sa stranga un total de 65 de puncte, pe locul 2 clasandu-se Bella Santiago cu 50 de puncte, urmata de Laura Bretan cu 48 de puncte. Juriul care a decis reprezentantul Romaniei de anul acesta la Eurovision a fost format din Tali Eshkoli – Head of Event & Content Eurovision Song Contest 2019, Emmelie de Forest – castigatoarea Eurovision 2013, Deban Aderemi si William Lee Adams – jurnalisti si influenceri Eurovision Song Contest, Serban Cazan – Head of Production HaHaHa Production si Alex Calancea.

Bineinteles, publicul a avut un rol important in jurizarea finalei nationale. Punctajul obtinut prin televot a avut aceeasi putere ca si punctajul acordat de un membru al juriului.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.