.

Englezii, sfătuiți să nu își facă selfie cu furtuna Eunice

Distribuie prietenilor tai!

Autorităţile britanice au lansat vineri un apel către cetăţeni îndemnându-i să renunţe la selfie-urile cu furtuna după ce vânturi cu viteze record s-au abătut asupra nordului Europei provocând valuri care ajung până la înălţimea acoperişurilor proprietăţilor aflate pe coastă, informează Reuters.

Furtuna Eunice a adus în Marea Britanie rafale de până la 196 de kilometri pe oră, un record pentru Anglia, şi a ucis cel puţin o persoană în Irlanda, cauzând totodată perturbări în alimentarea cu electricitate şi în transporturi.

”O fotografie sau un selfie spectaculos nu merită să vă riscaţi viaţa, iar cei care merg pe coastă ca să facă fotografii pun totodată şi echipele noastre în pericol”, a avertizat comandantul pazei de coastă, Ben Hambling.

”Îndemnăm oamenii în cei mai duri termeni posibili să stea departe de zona ţărmului”, a mai spus el.

Potrivit pazei de coastă, au existat numeroase relatări despre persoane aflate pe malul apei care făceau fotografii cu valurile sau chiar cazul unor familii stând în preajma valurilor însoţite de copii.

Interesant:   Coșmarul trăit de nord-coreeni

Numărul decesele produse în timpul realizării unor selfie-uri este în creştere, potrivit unui studiu din 2018, în bună parte din cauza celor care caută senzaţii tari pentru a-şi creşte popularitate pe reţelele de socializare.

”Informaţiile pe care le primim sunt absolut terifiante”, a spus Hambling. ”În astfel de condiţii nu e nevoie decât de un singur val”.

Porţiuni din acoperişul O2 Arena din Londra au fost ”smulse” după ce furtuna Eunice s-a abătut asupra capitalei britanice, informează DPA şi PA Media.

O parte din învelişul de culoare albă al arenei putea fi văzut fluturând în bătaia rafalelor puternice potrivit înregistrărilor publicate pe reţelele de socializare.

Faimoasa construcţie, cunoscută iniţial drept Millennium Dome, găzduieşte evenimente de amploare precum concerte, dar şi restaurante, baruri, magazine şi un cinematograf.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.