.

Elton John are moneda proprie

Distribuie prietenilor tai!

In semn de omagiu la adresa artistului, Monetaria Regala britanica va emite o moneda cu efigia lui Elton John.

Moneda este creatia artistului Bradley Morgan Johnson si infatiseaza palaria inconfundabila a lui Elton John, iar ochelarii, la fel de personalizati, au forma unei perechi de note muzicale.

“E o onoare fantastica sa fiu apreciat in acest mod” – a declarat faimosul interpret si compozitor, in varsta de 73 de ani. Elton John a fost innobilat in 1998 si este al doilea artist omagiat de Monetaria Regala, in seria Legende ale Muzicii, dupa trupa rock Queen. A vandut pana acum 250 de milioane de discuri, iar turneul de adio pe care urma sa il faca in acest an a fost amanat de pandemia COVID-19.

Monetaria Regala a anuntat ca lucreaza cu Elton John la o moneda unicat, ce va fi scoasa la licitatie, iar banii vor fi donati in scopuri caritabile.

Interesant:   2048 și 4096 - Călătorii în Universul Cifrelor și a Strategiilor

Legenda muzicii britanice si internationale, Elton John este extrem de apreciat de casa regala si a fost foarte bun prieten cu printesa Diana. De altfel, “Candle in the Wind”,  melodia compusa in memoria printesei, dupa moartea ei fulgeratoare, la Paris, s-a bucurat de un urias succes, si a fost printre cele mai bine vandute piese semnate Elton John.

De la pianist in pub, pe cele mai mari scene ale lumii

Cand avea 15 ani, Elton John a inceput sa cante intr-un pub, de joia pana duminica. Dupa cativa ani, a infiintat o trupa, impreuna cu niste prieteni, iar apoi talentul sau a fost remarcat in lumea muzicala. A luat nenumarate premii Grammy, Brit Awards, Academy Awards.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.