.

etoro

Elton John are moneda proprie

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In semn de omagiu la adresa artistului, Monetaria Regala britanica va emite o moneda cu efigia lui Elton John.

Moneda este creatia artistului Bradley Morgan Johnson si infatiseaza palaria inconfundabila a lui Elton John, iar ochelarii, la fel de personalizati, au forma unei perechi de note muzicale.

“E o onoare fantastica sa fiu apreciat in acest mod” – a declarat faimosul interpret si compozitor, in varsta de 73 de ani. Elton John a fost innobilat in 1998 si este al doilea artist omagiat de Monetaria Regala, in seria Legende ale Muzicii, dupa trupa rock Queen. A vandut pana acum 250 de milioane de discuri, iar turneul de adio pe care urma sa il faca in acest an a fost amanat de pandemia COVID-19.

Monetaria Regala a anuntat ca lucreaza cu Elton John la o moneda unicat, ce va fi scoasa la licitatie, iar banii vor fi donati in scopuri caritabile.

Legenda muzicii britanice si internationale, Elton John este extrem de apreciat de casa regala si a fost foarte bun prieten cu printesa Diana. De altfel, “Candle in the Wind”,  melodia compusa in memoria printesei, dupa moartea ei fulgeratoare, la Paris, s-a bucurat de un urias succes, si a fost printre cele mai bine vandute piese semnate Elton John.

De la pianist in pub, pe cele mai mari scene ale lumii

Cand avea 15 ani, Elton John a inceput sa cante intr-un pub, de joia pana duminica. Dupa cativa ani, a infiintat o trupa, impreuna cu niste prieteni, iar apoi talentul sau a fost remarcat in lumea muzicala. A luat nenumarate premii Grammy, Brit Awards, Academy Awards.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.