.

Elton John are COVID

Distribuie prietenilor tai!

Sir Elton John si-a anulat toate aparitiile din urmatoarele zile, dupa ce a fost testat pozitiv la COVID.

Interpretul urma sa-si continue turneul de adio din Statele Unite,  Farewell Yellow Brick Road, dar toate concertele si aparitiile sale au fost anulate.

“Salut, tuturor. Vreau sa va spun ca m-am infectat cu COVID, asa ca trebuie sa reprogramez toate spectacolele din Dallas” – a anuntat Elton John.

Starul precizeaza ca cei care au bilete vor fi contactati in curand si marturiseste ca e dezamagit ca trebuie sa amane spectacolele, dar o face pentru sanatatea lui si a intregii echipe.

Triplu vaccinatr

Sir Elton, in varsta de 74 de ani, precizeaza ca e vaccinat, inclusiv cu doza a treia, booster, si ca, avand simptome usoare, crede ca la sfarsitul saptamanii va putea concerta in Arkansas.

Actualul turneu a fost lansat in 2018 si va fi ultimul intrucat legendarul interpret se pregateste sa se retraga. Dupa izbucnirea pandemiei, si-a anulat spectacolele si turneul a fost reluat saptamana trecuta, in Louisiana. Dar din cauza infectarii, Elton John a fostr nevoit sa amane iar spectacolele, la doar cateva zile dupa ce fusesera reluate.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.