.

Elon Musk vrea un oras pe Marte

Distribuie prietenilor tai!

Elon Musk vorbeste de multa vreme despre dezvoltarea frontierelor si pe alte planete. El vrea ca omenirea sa aiba o baza pe Marte si a dezvaluit care este viziunea sa legat de cum ar arata o astfel de baza unde oamenii pot calatori in viitorul apropiat.

Dupa cum relateaza miliardarul, in anul 2022 vor avea loc primii pasi ai colonizarii. Doua rachete Big Falcon Rocket fara echipaj, vor fi lansate pe Planeta Rosie. Dupa 2 ani vor mai fi lansate 2 rachete, la bordul carora se vor afla si 2 oameni. O flota de 6 nave ar putea fi primul pas pentru dezvoltarea unei colonii pe Marte.

Fiecare nava poate transporta pana la 100 de tone de materiale, cu ajutorul carora s-ar construi primele case. In viziunea lui Elon Musk casele ar fi ca un dom cu fatete de sticla, cu iesire la un parc in care oamenii se pot plimba fara costum. El mai specifica si faptul ca pentru urmatorii 100 de ani ar fi nevoie de un dom din sticla presurizat pentru a putea merge fara costum pe Marte.

Interesant:   Qatar Airways are prima “stewardesa-robot” din lume

Jurnalistii l-au intrebat pe miliardar daca Marte ar putea semana cu Pamantul, iar raspunsul nu a intarziat sa apara.

Normal ca putem transforma Marte astfel incat sa semene cu Pamantul. De ce ar crede cineva ca nu putem? Cu siguranta putem”, a declarat Elon Musk

Pentru a creste plante pe Marte, momentan cea mai buna solutie ar putea fi hidroponicele. Reprezinta plante care stau pe un strat de pietris sau nisip in care apa si substantele de ingrasamant circula permanent. Cu ajutorul panourilor solare de la sol acestea sunt hranite eficient din subteran, dupa cum declara Elon.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.